Spring naar content

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Web Design

Webdesign begint bij het analyseren van je businessdoelen en het definiëren van de juiste businessstrategie. Het draait niet alleen om de 'look', er zijn ook andere belangrijke aspecten die aandacht verdienen.  Bijvoorbeeld wat je klanten nodig hebben, wat je wilt aanbieden, gebruikerservaring en interactie, usability, conversie, social media en de impact van dit alles op je business. Uiteraard is dit een weg die we samen bewandelen; we helpen je om de juiste beslissingen te nemen.

Web Development

Een ontwikkeltraject begint bij het selecteren van het juiste gereedschap voor het werk dat gedaan moet worden. BitnessWise heeft een uitgebreide gereedschapskist en beschikt over vakmensen die weten hoe ze dat gereedschap moeten gebruiken. We hebben veel ervaring: van stabiele high-availability backend applicaties tot mobiele apps waarin de laatste moderne technieken zijn toegepast. Bij elk project proberen we een goede balans te vinden tussen de laatste trends en bewezen technologieën om zo een perfecte mix te creëren voor een stabiele, toekomstbestendige applicatie.

Ons bedrijf streeft er naar applicaties in de markt te zetten die:

Van hoge kwaliteit zijn

Makkelijk in gebruik

Flexible

Betaalbaar

Consultancy

We bieden consultancy aan voor alle fases van een IT-project. Onze gecertificeerde PMP projectmanagers en Scrum Masters kunnen je project van begin tot eind begeleiden. We helpen je ook bij het bepalen van je business-strategie. En we weten uiteraard wat agile werken inhoudt. We helpen je bedrijf meer agile te maken en introduceren frameworks zoals Scrum.

Hosting

We leveren on-premise oplossingen of we hosten je website of applicatie op onze eigen webservers in een van Europa's snelste datacenters in Amsterdam. Binnen die constructie is er van alles mogelijk: aansluiten bij andere klanten op een gedeelde hosting voor een lage prijs of een grote geclusterde dedicated omgeving als dat nodig is.

Meer weten?

Scroll naar boven